Therapeut

femke 2023 Ik ben Femke Vos en ben sinds 2002 oefentherapeut Cesar. Mijn keuze voor oefentherapie Cesar was een duidelijke keuze voor bewegen in combinatie met het helpen van mensen om hun gezondheid te verbeteren. Dit is nog steeds mijn drijfveer: mensen leren dat zij zelf invloed kunnen uitoefenen op hun lichamelijke klachten.

Als oefentherapeut profileer ik mijzelf graag als allround bewegingscoach. Welke klachten u ook heeft, u kunt veel leren over een gezond houdings- en bewegingspatroon, en welke invloed dit heeft op u. Ik heb mij extra verdiept in chronische pijnklachten en in het behandelen van klachten die voortvloeien uit (mentale) spanningen (o.a. spanningshoofdpijn, hyperventilatie, nek-/schouderklachten, slaapproblemen).

Om de kwaliteit nog verder te verbeteren heb ik de 3-jarige opleiding ‘Adem- en Ontspanningstherapie’ volgens de Methode Van Dixhoorn gedaan en met een diploma afgerond.

Ik ben lid van het landelijke Netwerk Chronische Pijn en het platform Slaapoefentherapie. Pijn, spanningen en slaap hebben veel invloed op elkaar, waardoor een behandeling waarin aandacht is voor al deze componenten de grootste kans van slagen heeft.

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici onder het nummer 79906762194 en ben lid van de beroepsverenigingen Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM) en Van Dixhoorn Vereniging (VDV).

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Ok